Wat is een breadcrumb en waar pas ik deze aan?

Breadcrumbs of 'broodkruimels' zijn navigatie-onderdelen op een webpagina, typisch geplaatst net boven een paginatitel. Ze laten gebruikers zien op welk niveau van de website ze zich bevinden, en laat hen eenvoudig doorklikken naar een bovenliggende structuur.

Een voorbeeld van een 'breadcrumb' is 'Home > Blog > Een nieuwe thuis voor Mika’.

Kan je breadcrumbs aanpassen?

Neen, breadcrumbs worden automatisch aangemaakt door je website, op basis van de structuur die je website hanteert. Je kan deze dus als redacteur of content manager niet wijzigen.

Zit de url-structuur van je website niet goed waardoor de breadcrumbs niet doorkomen zoals je zou willen?