Waarom hosten jullie geen mailboxen?

Als web agency focussen we in eerste instantie op het bedenken, vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren van websites en applicaties. Het hosten van mailsystemen staat veraf van het maatwerk waar we ons met Statik op richten, en wordt aangeboden door een aantal grote spelers die hierin gespecialiseerd zijn.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal partijen die een professionele oplossing voor het mailverkeer binnen jullie organisatie zouden kunnen bieden:

  • Google Apps voor bedrijven (waar het bekende Gmail een deel van is) is een zeer interessante optie om een organisatie van een professioneel mailsysteem te voorzien. Zo heb je G-Suite; verschillende partijen kunnen helpen met het opzetten hiervan.
  • Office365 van Microsoft is een vergelijkbare dienst;
  • Eenvoudigere oplossingen zijn te vinden rechtstreeks bij hostingproviders, zoals Combell (zij hebben Priorweb intussen overgenomen).

Met dit soort oplossingen hebben jullie volledige controle over de e-mailadressen, instellingen en het maken van mailadressen. Op die manier hoeven wij niet meer als tussenpersoon te fungeren maar kunnen jullie direct contact opnemen met de provider in geval van problemen, en zelf meteen aanpassingen doen waar nodig.

Was dit een antwoord op je vraag of gevonden wat je zocht?