Aanpassen 'unsubscribe success page'

De 'unsubscribe confirmation page' van Campaign Monitor is enkel beschikbaar in het Engels. Willen jullie de bezoekers op een Nederlandse bedanktpagina laten uitkomen? Maak dan eerst deze Nederlandse bedanktpagina aan in de backend van jullie website. Ga in Campaign Monitor naar Lists & subscribers, klik op de lijst waarvoor je de bedanktpagina wil instellen. Ga dan in het linkermenu naar Settings en vul de url van deze pagina in bij Unsubscribe page and survey. Vanaf nu komen uitschrijvers op jullie eigen Nederlandse bedanktpagina terecht.