Waarom hebben jullie een printscreen en URL nodig voor support en garantie vragen?

Wanneer projecten niet langer in ontwikkeling zitten en opgeleverd zijn door een opleiding, starten ontwikkelaars met nieuwe projecten. Om snelle opvolging te garanderen moeten wij weten op welke pagina je aan het kijken bent (vandaar de URL) en wat jij te zien krijgt (door middel van een screenshot). Dit kan namelijk afhangen van browser tot browser en of je op een mobiel apparaat zit of niet.

Hoe kan ik gemakkelijk een screenshot nemen?